Star Center /    'Αγιος Ιωάννης Ρέντη

star_center_yoga_bg

Yoga

Group Training

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους instructors, προσφέροντας ποικιλία Ομαδικών Προγραμμάτων, με όλες τις νέες τάσεις του group training.

Dans Concept

Μάθε να χορεύεις στους ρυθμούς της House μουσικής καίγοντας θερμίδες.Take your chance to Dance. Τύπος Άσκησης: Αερόβια Δημιουργική Χορογραφία. Ένταση: Υψηλή. Θερμίδες: 730 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, εισαγωγή στις έννοιες του χορού, ευεξία, ψυχική ανάταση.

Art Concept

Η απόλυτη ένωση της άσκησης με την τέχνη μέσα από κινήσεις εμπνευσμένες από τον κλασικό και σύγχρονο χορό, καθώς και τον χορό τζαζ με στόχο την αισθητική και χορευτική καλλιέργεια, την εκμάθηση βασικών χορευτικών κινήσεων, την απώλεια θερμίδων και την αύξηση των επιπέδων ευεξίας. Τύπος Άσκησης: Αερόβια Δημιουργική Χορογραφία. Ένταση: Μέτρια προς Υψηλή. Θερμίδες: 660 Αποτελέσματα: Αισθητική καλλιέργεια, εκμάθηση βασικών χορευτικών βημάτων και τεχνικών, κάψιμο λίπους, βελτίωση αερόβιας ικανότητας, ευεξία.

Cross Training Concept

Κυκλική διαλειμματική προπόνηση πολύ υψηλής έντασης για πραγματικά γυμνασμένους ασκούμενους. Μεγάλη αύξηση του μεταβολισμού, καύση λίπους και μυϊκή τόνωση, τα άμεσα αποτελέσματά της. Μάθε τα όρια σου και ξεπέρασέ τα. Τύπος Άσκησης: Αερόβια – Αντοχής. Ένταση: Υψηλή. Θερμίδες: 730 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, μυϊκή ενδυνάμωση, βελτίωση δύναμης – αντοχής.

Tae Box Concept

Μοναδικός συνδυασμός αέροβιας προπόνησης και πολεμικών τεχνών. Με βασικό άξονα την ασφάλεια, πετυχαίνουμε υψηλές αέροβιες  και μυϊκές προσαρμογές. Τύπος Άσκησης: Αερόβια- Πολεμικές Τέχνες. Ένταση: Υψηλή.Θερμίδες: 730 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, μυική συναρμογή, εισαγωγή στις πολεμικές τέχνες.

Ζumba Fitness

Tο πρόγραμμα Zumba γνωστό ως Ζumba Fitness-Party είναι ένα dance-fitness class εμπνευσμένο από την Latin κουλτούρα και μουσική. Δημιουργήθηκε από τον Κολομβιανό χορευτή/γυμναστή Alberto «Beto» Perez το 2001. Χορεύουμε ΟΛΟΙ (δεν χρειάζεται να είμαστε χορευτές), σε ρυθμούς salsa, merengue, bachata, reggaeton, afrincan beats, oriental (απλά για να αναφέρουμε μερικούς), ενώ παράλληλα γυμνάζουμε αεροβικά όλο το σώμα σε εναλλασσόμενο fast/slow ρυθμό χωρίς να το καταλαβαίνουμε αφού το κλίμα και η διάθεση είναι μιας ζωντανής fiesta! Fitness in disguise αυτό είναι το Zumba! Love to live, live to party! Come and join us!

Power Cycling Concept

Το απόλυτο ομαδικό πρόγραμμα καρδιοαναπνευστικής άσκησης με τη χρήση ειδικών ποδηλάτων εσωτερικού χώρου. Υψηλή ένταση, δυνατή μουσική και μοναδικές διαδρομές με τη καθοδήγηση εξειδικευμένων instructor. Τύπος Άσκησης: Καρδιοαναπνευστική. Ένταση: Υψηλή. Θερμίδες: 730 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, βελτίωση αντοχής, ενδυνάμωση ποδιών – πυρήνα του σώματος.

RealRyder

Το RealRyder είναι ένα εντελώς νέο είδος ποδηλάτου, που αλλάζει το τοπίο στην ποδηλασία εσωτερικού χώρου. Προσφέρει μία διασκεδαστική και λειτουργική εμπειρία άσκησης, μέσα από μία εντελώς νέα σειρά κινήσεων. Γνωρίστε σήμερα το πρώτο και μοναδικό στο κόσμο ποδήλατο εσωτερικού χώρου, που »γέρνει και στρίβει!!!»

 

Power Cycling

Η ποδηλασία εσωτερικού χώρου είναι μια μορφή άσκησης μεγάλης έντασης, που γίνεται με τη χρήση ενός στατικού ποδηλάτου μέσα σε αίθουσα. Μπορεί να είναι ομαδικό πρόγραμμα αλλά η ιδιαιτερότητα που το κάνει τόσο ξεχωριστό, είναι ότι κάθε ασκούμενος έχει να συναγωνιστεί μόνο τον εαυτό του!!!

Total body Concept

Το απόλυτο μάθημα μουσικής ενδυνάμωσης  για ολόκληρο το σώμα με τη χρήση μπαρών, αλτήρων, ελαστικών αντιστάσεων και το βάρος του σώματος. Επιτυγχάνει αύξηση αερόβιας ικανότητας και ουσιαστική μυϊκή ενδυνάμωση. Τύπος Άσκησης: Μυϊκή Ενδυνάμωση. Ένταση: Υψηλή. Θερμίδες: 510 Αποτελέσματα: Μυϊκή ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος, βελτίωση μυϊκής συναρμογής.

Step Concept

Δυναμικοί συνδυασμοί βημάτων πάνω και κάτω από το Step που θα βελτιώσουν αισθητά την καρδιoναπνευστική σας κατάσταση και θα ανεβάσουν την διάθεσή σας στα ύψη. Τύπος Άσκησης: Αερόβια Δημιουργική Χορογραφία. Ένταση: Υψηλή. Θερμίδες: 690 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, αερόβιες προσαρμογές, ευεξία, ψυχική ανάταση.

Cardio Concept

Βασικά βήματα και συνδυασμοί σε υπέροχες χορογραφίες που σαν στόχο έχουν την αύξηση των καρδιακών παλμών, του μεταβολισμού και της θετικής ενέργειας. Τύπος Άσκησης: Αερόβια Δημιουργική Χορογραφία. Ένταση: Υψηλή. Θερμίδες: 730 Αποτελέσματα: Κάψιμο θερμίδων – λίπους, ευεξία, ψυχική ανάταση.

Hips / Abs

 

Μάθημα χωρισμένο σε δύο ενότητες. Ολοκληρωμένη προπόνηση των ποδιών στο πρώτο μισό και αποτελεσματικές ασκήσεις κοιλιακών και ραχιαίων στο δεύτερο. Ένα μάθημα που σίγουρα θα αγαπήσετε!

 

Pilates Concept

Το απόλυτο μάθημα ευθυγράμμισης, ενδυνάμωσης έν τω βάθη και αποκατάστασης τραυματισμών. Εξειδικευμένη προπόνηση με τη χρήση στρώματος mat και small apparatus. Τύπος Άσκησης: Εναλλακτική. Ένταση: Χαμηλή. Θερμίδες: 390 Αποτελέσματα: Ευθυγράμμιση, ενδυνάμωση σταθεροποιητών μυών, βελτίωση ιδιοδεκτικότητας.

Aqua Aerobic

 

Θέλετε να συνδυάσετε άσκηση με διασκέδαση; Σας ενδιαφέρουν τα δυναμικά, τα αερόβια προγράμματα, το stretching; H υδρογυμναστική ή αλλιώς aqua aerobic είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους άσκησης που συνδυάζει όλα τα παραπάνω μέσα στη πισίνα.

 

Yoga Concept

Συνδυασμός σωματικής και ψυχοπνευματικής άσκησης που επιφέρει άμεση βελτίωση στην ευθυγράμμιση, την ενδυνάμωση των μυών  και την εσωτερική ισορροπία. Τύπος Άσκησης: Εναλλακτική. Ένταση: Υψηλή. Θερμίδες: 420 Αποτελέσματα: Ψυχική ισορροπία, ευεξία, βελτίωση δύναμης, ελαστικότητας, αντοχής.

Challenge Ride

 

Το RealRyder είναι ένα εντελώς νέο είδος ποδηλάτου, που αλλάζει το τοπίο στην ποδηλασία εσωτερικού χώρου. Προσφέρει μία διασκεδαστική και λειτουργική εμπειρία άσκησης, μέσα από μία εντελώς νέα σειρά κινήσεων. Γνωρίστε σήμερα το πρώτο και μοναδικό στο κόσμο ποδήλατο εσωτερικού χώρου, που »γέρνει και στρίβει!!!» Σε αυτή την τάξη 45 λεπτών, βγες από τις συνήθειές σου και αναθεώρησε τα όριά σου. Άλλαξε επίπεδο προπόνησης με νέες κινήσεις και υψηλή αερόβια ένταση. Είσαι έτοιμος; Όλα τα επίπεδα ασκούμενου είναι ευπρόσδεκτα. Όλα τα επίπεδα μπορούν να αμφισβητηθούν…

 

Intermediade Ride

 

Αυτή η τάξη θα σας δώσει μία απίστευτη 5-σε-1 προπόνηση. Το RealRyder δεν μοιάζει με κανένα από τα ποδήλατα που γνωρίζετε μέχρι σήμερα. Κινείται από πλευρά σε πλευρά, δίνοντας ένα εύρος κίνησης 18 μοιρών σε κάθε κατεύθυνση. Έχει την ίδια ένταση με ένα παραδοσιακό ποδήλατο εσωτερικού χώρου, αλλά εκεί τελειώνει κάθε ομοιότητα.. Σε 45 λεπτά τονώστε τα χέρια σας, γυμνάστε τους κοιλιακούς σας και δουλέψτε τα πόδια σας καθώς ποδηλατείτε με την καλύτερη ΜΟΥΣΙΚΗ και τους Europe Master Trainers.Turn, Crank, Lean, Race, Attract – MOVE THAT BODY!!!!

 

Power Cycling – Start Up

 

Διδάξου τη τεχνική της ποδηλασίας εσωτερικού χώρου, προετόιμασε τον εαυτό σου για τα μαθήματα υψηλής έντασης!!!

 

Core Concept

Χωρισμένο σε δύο ενότητες, γυμνάζει με μεγάλη ένταση κοιλιακούς στο πρώτο μισό και πόδια στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Επιτυγχάνει άμεση βελτίωση στους σταθεροποιητές μύες του σώματος και τα πόδια. Τύπος Άσκησης: Μυϊκή Ενδυνάμωση Κοιλιακών – Ποδιών. Ένταση: Υψηλή. Θερμίδες: 380 Αποτελέσματα: Μυϊκός σχηματισμός ποδιών – κοιλιακών, ενδυνάμωση πυρήνα του σώματος.

Star Ball

Τι μπορείτε να κάνετε με μία μπάλα basket στο γυμναστήριό σας;;; Δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία, ανώτατος αριθμός 20 άτομα…

Epic Ride

Το RealRyder είναι ένα εντελώς νέο είδος ποδηλάτου, που αλλάζει το τοπίο στην ποδηλασία εσωτερικού χώρου. Προσφέρει μία διασκεδαστική και λειτουργική εμπειρία άσκησης, μέσα από μία εντελώς νέα σειρά κινήσεων. Γνωρίστε σήμερα το πρώτο και μοναδικό στο κόσμο ποδήλατο εσωτερικού χώρου, που »γέρνει και στρίβει!!!»Δεν συνιστάται για αρχαρίους!!! Η τάξη Epic είναι το επόμενο επίπεδο τόσο της αερόβιας άσκησης, όσο και της εκγύμνασης των μυών του πυρήνα για αναβάτες υψηλού επιπέδου.  Διαλειμματική   προπόνηση σε πλέον προηγμένο επίπεδο με λόφους και απότομες αναβάσεις. Θα κάψετε τις περισσότερες θερμίδες και θα προκαλέσετε το μυϊκό σας σύστημα.75 λεπτά κούρσας!!!

Real Ride

Το RealRyder είναι ένα εντελώς νέο είδος ποδηλάτου, που αλλάζει το τοπίο στην ποδηλασία εσωτερικού χώρου. Προσφέρει μία διασκεδαστική και λειτουργική εμπειρία άσκησης, μέσα από μία εντελώς νέα σειρά κινήσεων. Γνωρίστε σήμερα το πρώτο και μοναδικό στο κόσμο ποδήλατο εσωτερικού χώρου, που »γέρνει και στρίβει!!!» Είστε έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο; Ζητάτε μία τάξη υψηλής έντασης; Σε 60′ τελειοποιείστε την τεχνική σας με εξειδικευμένες κινήσεις. Η τάξη επικεντρώνεται στη δύναμη και την υπέρβαση των ορίων.. “Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go.” (T.S. Elliott)

Aqua Power

Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για τη μιυκή ανάπτυξη, αυξάνει το μεταβολισμό, βελτιώνει το συντονισμό και τη σταθερότητα. Διασκεδάστε, νιώστε την ευεργετική ιδιότητα του νερού, βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση.

Athletes performance

Αθλητικό πρόγραμμα άσκησης για όλο το σώμα. Γυμναστείτε ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά,  χρησιμοποιώντας εναλλακτικά τον εξοπλισμό της αίθουσας και το βάρος του σώματος σας, συνδυάζοντας μοναδικά τη μυϊκή ενδυνάμωση με την καρδιαναπνευστική άσκηση. Ιδανικό για όλους όσους αγαπούν την πραγματική προπόνηση!

Power body Workout

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα με ειδικά διαμορφωμένες μπάρες. Όσοι αγαπούν τη σκληρή προπόνηση και θέλουν να βελτιώσουν τη δύναμη και τη μυική αντοχή τους, σίγουρα βρήκαν το μάθημά τους!!!

 
shared on merge.gr